Sunday, September 4, 2011

Augustiõhtud...

Katusekino - seal sai käidud kahel seansil ja mõlemad korrad augustikuus. Esimest filmi - "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" olen tahtnud näha juba aastaid, seda põhjusel, et filmi järg "Snatch" oli minu tiineka-aastate suur lemmik (vaatamata sellele, et pole just kõige naiselikum valik). Sai seda kunagi Pärnus Mai kinos vaatamas käidud ning hiljem läks film veel mitmeid kordi läbi videomaki taasesitusele. Kuigi Lokk ja stokk meeldis mulle igati, ei suutnud see Snatchi troonilt tõugata. 
Teine valik langes filmile "Breakfast at Tiffanys". Seda filmiklassikat, häbi tunnistada, ei olnud ma siiani kordagi näinud. Kas ma ei suutnud külmast plagisevate hammaste tõttu mõtteid koondada, või milles asi, aga film ei olnud sisult nii muljetavaldav, nagu paljud seda kirjeldanud on. Küll aga võlusid mind linateoses kasutatud kostüümid - need mantlid, kleidid, kingad, seelikud...ohhhh...täielik võlumaa! Ei mingeid teksaseid ega muid räbalaid, mida tänapäeval filmides ja kõikjal mujal näha saab. Muidugi ei saa eitada, et tunnuslaul  "Moon River" on üks väga kaunis muusikapala ning A-rühma näitlejat noore ja ilusana näha tegi silmale ainult head :)
Katusekino idee iseenesest on  ülimalt tore. Mis oleks veel mõnusam, kui sumedal suveõhtul pleedi sisse kaevununa filmi vaadata ja kuuma jooki rüübata :) Mis siis, et augustiõhtutel juba pisut külmavõitu on .


Von Krahli Aed ning Leib resto ja aed - neid kohti külastasin augustis esimest korda. Kaks maitsvate toitudega mõnusat kohta. Von Krahli Aias võlusid mind lahedad virtuaalsed maalid- vanades pildiraamides vaheldusid kuulsad kunstiteosed. 
Leib resto siseruumidega seekord tutvuda ei saanud. Istusime aias kesk floorat ja faunat. Viimast esindasid mõned julged tihased, kes meie laual ringi jalutasid , võil hea maitsta lasid, kokapoisi nina all tema kukeseente puhastamist inspekteerisid ja üldiselt end väga mugavalt tundsid :)
Ainus aed, kust mind leida võib :)
Aias võib juhtuda, et toidu sisse satub lill :)
Leiva tihane.


2 comments:

  1. Kes A-rühmast seal "Hommikusöök Tiffany juures" mängis? Olen katkendeid sellest filmist näinud, täies pikkuses mitte.

    ReplyDelete