Wednesday, August 17, 2011

Mõis/Teater.

Ehk siis Saku mõis/Draamateatri Marquis d`artiste. Etendusest niipalju, et oli teine veidike sürr ning vaatajale mõtlemisainet jättev. Mingil hetkel hakkasin aimama, millega vaatemäng kulmineeruda võib ja jäin põnevusega ootama - läheb minu oletus täppi või sigineb etendusse miski ettearvamatu lüke. Mina, õrnahingeline suutsin juba peaaegu pisarateni kaasa elada, kuni etendus ootamatu ja humoorika lahenduse leidis. Lahenduse, mida on võimalik samas mitmeti tõlgendada. Hiljem mõisapargis jalutades ja veel autoski sai teatritüki üle filosofeeritud, et mis ja kuidas jne. Kokkuvõtvalt siis väärt teatrielamus heade näitlejatega.

Nüüd aga mõisa juurde, milleks on kaunis kõrgklassitsistlik hoone. Rikkalik dekoor, uhked sambad ja Palladio aknad. Meenutas minu lemmikut Riisipere mõisahoonet. Teatrisaginas ei olnud majaga tutvumine kuigi mugav ning sammastega saal jäi hoopiski avastamata. Seega-mis kehvasti, see uuesti :) Aga seniks mõned fotod:
 
Häärberi naaber-Saku õlletehas.

Ühte ruumi viis väga huvitav maalingutega uks. Ruumi lae keskel asetsevat lühtrit ümbritsesid samuti neli väikest maali.



No comments:

Post a Comment